Online İngilizce Konuşma Kursu Dersleri Nasıl Oluyor?


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

Teknolojinin gelişmesiyle beraber artık eğitimler online platformda yerini alıyor. Yüz yüze kursların aksine online kurslar daha fazla tercih ediliyor. Bunun nedeni ise online kursların erişiminin daha kolay olması ve maliyetinin daha düşük olması. Online İngilizce konuşma kursları da bunlardan bir tanesi. Online İngilizce konuşma kursu dersleri nasıl oluyor? Bu sorunun cevabını yazımızda oldukça geniş yer verdik. Hazırsanız başlayalım.

Online İngilizce Konuşma Kursu Dersleri Nasıl Oluyor?

Online İngilizce konuşma kursu günümüzde en çok tercih edilen kurs modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu eğitim modeline kaydınızı yaptırdıktan sonra ilk olarak İngilizce dil seviyeniz tespit edilir ve ona göre bir ders programı oluşturulur. Daha sonra eğitmenleriniz ile birlikte belirlenen saatlerde görüntülü olarak birebir İngilizce konuşma dersleri alırsınız. Burada aslında en önemli konu kurs saatini ve eğitmenini kendinizin belirleyebiliyor olmanızdır. Konuşarak Öğren diğer kursların aksine kurs saatini ve eğitmeninizi seçme fırsatı sunar. Dilediğiniz saatte dilediğiniz süre kadar İngilizce konuşma dersleri alabilirsiniz. Ayrıca ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenler sayesinde İngilizceyi doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. Detaylı bilgi için Yabancı Hocalarla İngilizce Konuşma Dersi başlıklı yazımızda da göz atabilirsiniz.

Konuşarak Öğren Online İngilizce Konuşma Kursu derslerinin işleniş formatını aşağıda sizler için sıraladık.

1- İngilizceyi Online Platformda Öğrenin

Online İngilizce konuşma kursları sayesinde kişi sınıf ortamındaki heyecan ve gerginlikten uzak bir şekilde eğitim alabilmektedir. Günümüzde ise en çok online kurs eğitim modeli tercih edilmektedir. Bu eğitim modeline kaydınızı yaptırdıktan sonra ilk olarak İngilizce dil seviyeniz tespit edilir ve ona göre bir ders programı oluşturulur. Diğer bir aşama ise iyi bir eğitmenden ders almaktır. Aldığınız eğitim sonunda derslerinizi düzenli olarak tekrar etmeniz ve pratikler yapmanız öğrendiklerinizin kalıcı hale gelmesi bakımından oldukça önemlidir.

2- Amerikalı Uzman Eğitmenlerle Tanışın

Konuşarak Öğren Online İngilizce Konuşma Kursunun sağladığı eğitim modelinde yine online platformda dilediğiniz yerde telefon, tablet ya da bilgisayar aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerle geleneksel sınıf ortamından uzak birebir özel dersler alabilir, istediğiniz kurs çeşidini seçerek öğrenmeye başlayabilirsiniz. Burada önemli olan İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşabilmektir. Özel dersler aracılığıyla online ortamda heyecan yapmadan motivasyonunuz yüksek bir şekilde kısa zamanda İngilizce konuşmaya başlayabilirsiniz.

3- Kişiye Özel Programlar ve Eğitmenler

Online İngilizce konuşma kursu dersleri veren Konuşarak Öğren’in esnek eğitim modeliyle ders saatinizi ve hızınızı eğitmeninizle birlikte seçebilirsiniz. Böylece klasik kursların aksine geride kalma gibi durumlar söz konusu değildir. Örgün kurslardaki sınıf ortamındaki gerginlikten uzak eğitmeninizle birlikte birebir dersler alabilirsiniz. Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerden birebir özel ders alma imkanı sunar. Bu şekilde İngilizce kelime ve telaffuzları doğru şekilde öğrenebilirsiniz. 

4- Profesyonel Eğitmenlerle Birebir Ders İmkanı

Online İngilizce konuşma kurslarının esnek eğitim modeliyle ders saatinizi ve hızınızı eğitmeninizle birlikte seçebilirsiniz. Böylece klasik kursların aksine geride kalma gibi durumlar söz konusu değildir. Örgün kurslardaki sınıf ortamındaki gerginlikten uzak eğitmeninizle birlikte birebir dersler alabilirsiniz.  Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerden birebir özel ders alma imkanı sunar. Bu şekilde İngilizce kelime ve telaffuzları doğru şekilde öğrenebilirsiniz. 

5- Konuşarak Öğren ile Online İngilizce Konuşma Dersleri Almaya Başlayın!

 37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce Amerikalı uzman eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Konuşarak Öğren tarafından online İngilizce konuşma eğitimi almak isteyenlere sunulan Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Aşağıdaki yazılarımıza da göz atabilirsiniz:

İngilizce Konuşma Pratikleri Nasıl Olmalı?

İngilizce Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?

Online İngilizce Konuşma Dersi Nereden Alınır?

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online İngilizce Konuşma Kursu

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı