5 Adımda İngilizce Konuşma Rehberi


Türkiye’nin en iyi online İngilizce eğitim sistemi olan Konuşarak Öğren’den ücretsiz konuşma dersi almak için tıklayın !

Konuşarak Öğren'i Ücretsiz Deneyin

İngilizce konuşmak isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. İngilizcenin bir dünya dili olması ve şirketlerin iş alımlarında İngilizce bilenlere öncelik vermesinin de bunda büyük rolü var. İngilizce konuşmak istiyor fakat nasıl ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızı okuyabilirsiniz. İşte 5 adımda İngilizce konuşma rehberi!

1- Kendinize Güvenin

İngilizce konuşmanın ilk adımı iç motivasyonunu artırmaya yönelik çalışmalar yapmaktır. Motivasyon her şeydir. İngilizce konuşmak için kendinizi hazır hale getirmelisiniz. İngilizce konuşarak öğrenilen bir dil olduğu için bir yerden başlamak gerekiyor. Ana dilimiz İngilizce değil. Bu nedenle olası hatalar elbette ki normal. Fakat hatalarınız artıyor ve İngilizce konuşmak artık zorlayıcı bir hale geliyorsa bir kurs veya eğitmenden yardım almakta fayda var. Konuşarak Öğren ise tercih edebileceğiniz en iyi online İngilizce kursudur. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle günde 10,20,30 dakika İngilizce online dersler alarak İngilizce konuşma becerilerini geliştirebilir, birebir derslerle klasik sınıf ortamındaki kalabalıktan uzak motive bir şekilde dersler alabilirsiniz. Detaylı bilgi için Online İngilizce konuşma dersleri nasıl oluyor? başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

2- Temel İngilizce Eğitimi Alın

İngilizce konuşabilmek için İngilizce temelinin olması gerekiyor. İngilizce konuşmak için gramer bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Diğer türlü İngilizce konuşabilmek için ihtiyacınız olan İngilizce konuşma kalıpları bilgisine sahip olmadığınız için zorlanabilirsiniz. İngilizce için gerekli gramer eğitimleri aldıktan sonra İngilizce seviyenizi yükseltecek çalışmalar yapmalısınız. İngilizce dil seviyelerine göre konuşma pratikleri yaparak kendinizi bu konuda geliştirebilmeniz mümkün. 

3- Öğrendiklerinizi Pekiştirin

İngilizce konuşmak için öğrendiğinizi pekiştirmek oldukça önemli. Aldığınız eğitimlere ek olarak günlük konuşma pratikleri yapmak öğrendiklerinizi pekiştirmek bakımından iyi bir seçenek olacaktır. Ana dili İngilizce olan biriyle konuşarak ya da konuşma kulüplerine katılarak İngilizce konuşma becerilerinizi geliştirebilirsiniz. İngilizce konuşma kulüpleri aynı İngilizce seviyelerine sahip öğrencilerden oluşan 4-6 kişiden oluşan uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce öğrenilen bir platformdur. İngilizce konuşma kulüplerine katılarak İngilizce konuşmanızı ilerletebilirsiniz.

4- Listening (Dinleme) Alıştırmaları Yapın

İngilizce konuşmayı öğrenmenin bir başka yolu ise listenin (dinleme) alıştırmaları yapmaktır. İngilizce dinleme alıştırmaları sayesinde İngilizce konuşmak için ihtiyacınız olan kelime ve cümleleri ezberlemeniz kolaylaşabilir. İngilizce dinleme alıştırmaları için müzik ve podcast dinlemek harika bir seçenektir. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde İngilizce müzik ve podcast dinleyerek İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Bunların yanı sıra İngilizce film ve diziler de İngilizce konuşmak için gerekli terimleri öğrenmeniz açısından etkili olacaktır. İngilizce öğrenmek için müzik ve podcast nasıl dinlenmeli? başlıklı yazımızda bu konu hakkında detaylı bilgilere yer verdik.

5- Konuşarak Öğren ile İngilizce Konuşmaya Başlayın!

Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu, ana dili İngilizce olan Amerikalı eğitmenlerden özel ders alma imkanı sunar. Böylece eğitmeninizle birebir İngilizce konuşma pratikleri yapabilir, İngilizce kelime ve cümleleri doğru telaffuzlarıyla birlikte öğrenebilirsiniz. 37 binden fazla öğrencinin tercih ettiği Konuşarak Öğren online İngilizce konuşma kursu eğitiminde, derslerinize başlamadan önce eğitmenler İngilizce seviyenizi ölçerler. Daha sonra seviyenize göre, sizin için hazırlanan online içerikler ile derslerinize devam edersiniz. Bu süreçte Türkiye ofisindeki eğitim danışmanları durumunuzu takip eder. Gelişiminizi ise size sağlanan panel üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de İngilizce konuşmayı öğrenmeye yeni başladıysanız online İngilizce konuşma kursu Konuşarak Öğren’in kişiye özel esnek ders programlarına mutlaka göz atın.

Siz de kısa zamanda İngilizce konuşmak istiyorsanız Konuşarak Öğren Online İngilizce Kursu Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Online İngilizce Konuşma Kursu: Konuşarak Öğren

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingilizce Konuşma

İngilizcenizi Geliştirin

Türkiye'nin %100 başarı garantili tek online İngilizce kursunu ücretsiz deneyin.

Adınızı soyadınızı giriniz!

Geçerli bir e-posta adresi giriniz!

Geçerli bir cep telefonu numarası giriniz!

Şifreniz en az 4 karakter olmalıdır!

Bilgileri eksiksiz doldurunuz!

Bilgi Mesajı